Black Friday, mis het niet!

Black Friday is afkomstig uit Amerika, maar heeft inmiddels ook Nederland veroverd. Het is voor klanten dé dag voor exclusieve deals en flinke kortingen. Als ondernemer of webwinkelier wil je natuurlijk niet achterblijven en is dit dé dag om je doelgroep eens extra te verwennen met aantrekkelijke prijzen.

Je prijsacties kondig je onder meer aan in je nieuwsbrief en op social media. Waarom doe je mee en wat levert het jou op?

De oorsprong van Black Friday en Cyber Monday

Black Friday valt dit jaar op 23 november en belooft opnieuw een spektakel te worden. Het fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika. Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving en verwijst naar de enorme drukte in de stad. Er gaan ook verhalen rond dat dit de dag is dat winkels eindelijk zwarte winst cijfers schrijven.

De dag na Thanksgiving worden er forse kortingen verstrekt in winkels en webshops. Dit jaar duurt Black Friday een weekend lang tot en met Cyber Monday 26 november.

Black Friday in Nederland

Inmiddels heeft het concept Black Friday en Cyber Monday ook Nederland en België veroverd. De enorme populariteit stelt ondernemers en eigenaren van webshops in staat om hun omzet een extra boost te geven.

Hoewel de kortingen in Nederland en België vaak niet zo hoog zijn als in de Verenigde Staten, winnen deze dagen flink aan populariteit. Uiteraard profiteer je daar graag van mee en dus is het tijd om in actie te komen en een speciale Black Friday nieuwsbrief te maken.

Kondig je prijsacties aan in je nieuwsbrief

De maand november is dus een perfect tijdstip om een nieuwsbrief met informatie over prijsacties te versturen aan je doelgroep. Klanten lezen in de aanloop naar Black Friday en Cyber Monday graag welke kortingen jij biedt.

Onderschat het niet, want ook Nederlandse consumenten kijken uit naar dit kortingsweekend. Ga voor jezelf na welke producten of diensten je graag met korting aanbiedt en maak er een fantastisch kortingsweekend van voor je klantenkring.

Black Friday nieuwsbrief maken

Nog nooit een digitale nieuwsbrief verstuurd of wil je graag een speciale Black Friday nieuwsbrief maken? Maak snel en eenvoudig een nieuwsbrief en verstuur deze direct aan je doelgroep.
Dankzij een online nieuwsbriefsysteem lukt het jou zeker om er een leuk kortingsweekend van te maken voor je klanten. Het opstellen en versturen van een nieuwsbrief is geheel vrijblijvend en je probeert het 30 dagen gratis!