Werk je dagelijks met veel enthousiasme in een telefoonwinkel of ben je trotse eigenaar van een webshop in mobiele telefonie? Natuurlijk droom je dan van een fantastische omzet.

Niet voor niets is marketing een belangrijke taak voor elke ondernemer en dit pak je op verschillende manieren aan. Een nieuwsbrief over telefoon accessoires kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Waarom is dat zo?

Het nut van een nieuwsbrief telefoon accessoires

Een digitale e-mail nieuwsbrief is misschien wel de eenvoudigste manier om je doelgroep te bereiken. Op een laagdrempelige manier onderhoud je het contact met je KLANTEN.

Bovendien kun je zo al je producten en diensten onder de aandacht brengen van een breder publiek. Door minimaal twee keer per maand een nieuwsbrief te versturen, vergroot je je bereik en haal je meer klanten binnen. Waarom is een nieuwsbrief nog meer interessant?

 1. Informeren over speciale verkoopavonden
  Speciale verkoopavonden voor smartphones en telefoon accessoires kent altijd liefhebbers. Waarom maak je daar niet slim gebruik van door je doelgroep hiervoor te bereiken met een nieuwsbrief? Klanten zijn zo op de hoogte wanneer de verkoopavonden zijn en wat je zoal in de aanbieding hebt. Uiteraard zorg je tijdens de verkoopavond zelf voor een feestelijk versierde winkel!
 2. Creëren van EXTRA omzet
  Hoe je het ook went of keert, elke ondernemer droomt van een betere omzet. Dit realiseer je mede door het schrijven en versturen van een nieuwsbrief telefoon accessoires. Stel dat je eigenaar bent van een webshop met telefoon accessoires, dan kan een e-mailnieuwsbrief bijdragen aan meer ‘kliks’ op jouw links. Door producten direct te koppelen aan links in je nieuwsbrief, is de kans meer dan reëel dat je omzet stijgt.

Hoe schrijf je een succesvolle nieuwsbrief?

Nu je weet waarom het meerwaarde heeft om een nieuwsbrief te versturen aan je doelgroep, wil je dit graag goed aanpakken. Hoe je dat doet? Hierbij een aantal praktische tips!

 • Voor ondernemers is het belangrijk om de specialist te zijn in hun vakgebied. Dit gaat ook op voor jou als eigenaar van een (web)winkel.
 • Schrijf daarom periodiek nieuwe artikelen over bijvoorbeeld telefoonhoesjes, screenprotectors, telefoonopladers, oordopjes, oplaadkabels en adapters, bluetooth speakers, geheugenkaarten, powerbanks, autohouders en nog veel meer producten die mensen aantreffen in jouw (web)winkel.
 • Geef tips waar mensen op letten bij aankoop van bepaalde producten of hoe ze deze het beste kunnen gebruiken.
 • Voorzie je nieuwsbrief elke twee weken van speciale kortingen zodat lezers kunnen profiteren van aanbiedingen.
 • Plaats af en toe een doe-het-zelf uitlegvideo’s in je nieuwsbrief. Beelden zeggen veelal meer dan woorden en daar moet je als ondernemer slim gebruik van maken!

Ga direct aan de slag

Enthousiast geraakt en geïnspireerd door wat je met een nieuwsbrief realiseert? Ontdek jouw mogelijkheden en ga vandaag je eigen nieuwsbrief maken. Probeer het. Kies een template voor de vormgeving, integreer je eigen huisstijlkleuren en ga voor nog meer verkoopresultaten in jouw (web)winkel!