Zodra de nieuwe collectie kinderkleding in je winkel binnen is, wil je daarvan je doelgroep op de hoogte brengen, nietwaar? Je verspreidt inmiddels folders in de regio waar je werkt, maar je wilt het liefst nog sneller je doelgroep informeren. Dit realiseer je door het schrijven en versturen van een digitale nieuwsbrief. Klanten worden daarmee slim en snel geïnformeerd over nieuwe collecties, aanbiedingen en andere interessante feitjes en weetjes.

Waarom verstuur je een nieuwsbrief kinderkleding?

Het schrijven van een kinderkleding nieuwsbrief is echter om nog meer redenen interessant. Wij geven je 3 belangrijke redenen:

 1. Je trekt nieuwe klanten aan
  Door het schrijven en versturen van een nieuwsbrief trek je ongetwijfeld nieuwe klanten aan. Vraag bij het afrekenen van een bestelling of je direct hun e-mailadres mag noteren. Eventueel verbind je er een aantrekkelijke korting aan vast, bijvoorbeeld 5 of 10 procent. Hoe meer klanten van buitenaf, hoe groter het bereik met je nieuwsbrief.
 2. Betere klantenbinding
  Door minimaal eenmaal per maand een nieuwsbrief te versturen, investeer je op slimme wijze in een band met je klanten. Mensen vinden het prettig om op de hoogte te zijn van actuele en trends op het gebied van kindermode. Zorg dat jij daarmee aan de slag gaat.
 3. Speciale VIP kinderdagen
  Een nieuwsbrief is een perfecte methode om je doelgroep te informeren over speciale VIP kinderdagen. Hoe leuk is het om een speciale kindermiddag te organiseren waarin je kinderen in het zonnetje zet met jouw kleding waarmee ze op de foto mogen?

Wat zet je in je nieuwsbrief kinderkleding?

Met een nieuwsbrief kun je zoveel experimenteren als je zelf wilt. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om van je nieuwsbrief een feestje te maken. Wat je erin zetten?

 • Vertel iets over de nieuwste kinderkleding
  Deel iets met je achterban over de laatste modetrends. Werk met foto’s en afbeeldingen om je verhaal te versterken.
 • Geef tips over kledingoutfits, schoenen & accessoires
  Soms is het best lastig om voor kinderen een leuke outfit te creëren. Jij bent expert op het gebied van kindermode en dus kun je ouders prima voorzien van praktische tips. Eventueel laat je een andere expert uit het modevak aan het woord.
 • Informeer over de sale of uitverkoop
  Kinderen groeien snel uit hun kleding. Hoe fijn is het als ouders kinderkleding met korting kunnen aanschaffen? Dit scheelt de nodige euro’s, nietwaar? Informeer daarom tijdig over een aankomende sale of uitverkoop.

Schrijf een pakkende nieuwsbrief

Zie je het helemaal zitten en ben je bereid om het schrijven van een nieuwsbrief structureel op te pakken? Ga dan je eigen nieuwsbrief maken. Het lukt je ongetwijfeld om er een succes van te maken! Bovendien zijn er op de website talloze tips te vinden die bijdragen aan een mooi eindresultaat!