Ben je trotse eigenaar van een kledingwinkel en verkoop je dagelijks met plezier herenkleding? Natuurlijk wil jij je doelgroep optimaal bereiken voor een nog betere omzet. Er zijn talloze manieren om te investeren in je doelgroep. Eentje daarvan is het opmaken en versturen van een nieuwsbrief herenkleding. Waarom is dit zo belangrijk en wat zet je überhaupt in je nieuwsbrief?

Waarom is een nieuwsbrief herenkleding belangrijk?

Het versturen van een herenkleding nieuwsbrief is om meerdere redenen interessant. Wij geven 2 belangrijke redenen waarom het zinvol is om actief met een nieuwsbrief aan de slag te gaan.

  • Het aantrekken van nieuwe klanten 
    Een nieuwsbrief is een perfecte manier voor het aantrekken van nieuwe klanten. Voorzie je toonbank of kassa met kaartjes waarop klanten zich kunnen inschrijven op je nieuwsbrief. Uiteraard kun je ook bij het afrekenen van herenkleding vragen om het e-mailadres van je klanten. Maak het aantrekkelijk door er een welkomstkorting aan te verbinden.
  • Een betere klantenbinding
    Een nieuwsbrief voor herenkleding stelt jou in staat om te investeren in een betere klantenbinding. Het is niet voldoende dat heren slechts eenmaal een aankoop doen in je winkel. Het is jouw wens dat ze bij je terugkomen om ook een volgende keer kleding bij jou te shoppen, nietwaar?

Wat zet je in je nieuwsbrief herenkleding?

Nu je weet waarom het versturen van een nieuwsbrief zo belangrijk is, kun je direct aan de slag. Wat zet je eigenlijk in zo’n herenkleding nieuwsbrief?

Deel de laatste modetrends met je doelgroep 
Hoe gaaf is het om het laatste modenieuws te delen met je doelgroep? Er is ongelofelijk veel informatie te vinden over de laatste modetrends en jij bent de expert in je vakgebied om dit toe te lichten aan de heren.

Vertel iets over de modemerken die je verkoopt
Mensen vinden het fijn om te weten wat ze kopen. Dat geldt ook voor herenkleding. Geef achtergrondinformatie door iets te vertellen over de merken die je verkoopt en leg uit waarom je juist voor deze merken kiest.

Geef tips voor bijpassende accessoires
Een herenkledingoutfit is niets zonder de juiste accessoires. Schrijf iets over bijpassende schoenen of over riemen en horloges die mooi aansluiten op een broek of overhemd.

Geef informatie over speciale (VIP) winkelavonden
Een man wil zich speciaal voelen, net als een vrouw. Hij zal dat niet snel toegeven, maar hij vindt het wel degelijk prettig als er een zogenaamde VIP winkelavond wordt georganiseerd. Stunt met aantrekkelijke kortingen en deals.

Voorzie je nieuwsbrief van een personal shopper
Tegenwoordig zie je de personal shopper overal voorbij komen: je komt ze tegen in webshops, op Facebook en zelfs in de winkel. Waarom zou jij je nieuwsbrief dan niet voorzien van een personal shopper? Fred van Leer is een optie, maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden!

Schrijf je eerste nieuwsbrief

Ben je enthousiast en voel je het vuur voor herenmode in je branden? Wacht niet langer, maar start direct met je nieuwsbief over herenkleding. Dankzij Nieuwsbriefsysteem.nl vind je altijd een template die aan je wensen voldoet. Bovendien zijn zowel je huisstijl als logo gemakkelijk te integreren in een template. Ga succesvol van start en ontdek wat een nieuwsbrief jou oplevert!