Het maken van een Accountant Nieuwsbrief die je per email verstuurt, helpt jou om je doelgroep te voorzien van waardevolle informatie en nog slimmer te investeren in je relaties. Als accountant of financieel adviseur wil je graag blijvend met je achterban verbonden zijn. Dit geeft jou namelijk de garantie op een structurele bron van inkomsten. Hieronder volgt waarom het schrijven van een nieuwsbrief relevant is en wat je in je digitale nieuwsbrief zet.
.

Het nut van een Accountant nieuwsbrief

 • Autoriteit in je vakgebied
  Door aan de slag te gaan met een accountant nieuwsbrief, laat je zien dat je expert bent in je vakgebied. Zo weet je als geen ander wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van fiscale wetgeving en overige fiscale ontwikkelingen.Jij bent een belangrijke brenger van fiscaal nieuws en daarmee laat je zien dat je je kennis paraat hebt. Uiteraard geef je in je nieuwsbrief tips hoe klanten dit praktisch kunnen vormgeven. Mensen kijken daardoor tegen je op en zullen eerder contact met je opnemen voor het doen van zaken.
 • Expertise tonen
  Een accountant nieuwsbrief toont jouw expertise als fiscalist of financieel adviseur. Of je nu bedrijven of particulieren bedient, mensen zijn altijd op zoek naar fiscale aftrekposten of voordeeltjes. Jij weet deze optimaal te benutten, nietwaar?Waarom zou je die kennis niet delen? Het levert je doelgroep financieel voordeel op en jij ziet daardoor je klantenkring toenemen. Vertel bijvoorbeeld iets over speciale aftrekposten of hoe ondernemers btw kunnen terugkrijgen.
 • Ondersteuning voor de startende ondernemer
  Als accountant of financieel adviseur weet je als geen ander de startende ondernemer op weg te helpen. Je weet alles over bedrijfsaansprakelijkheid, wat er vermeld moet staat op een factuur en welke fiscale voordelen er zijn voor deze doelgroep.Jij hebt dus alles in huis voor een succesvolle start van jonge ondernemers. In je nieuwsbrief kan je daarom altijd interessant nieuws vermelden of (ongevraagd) advies geven over hoe een ZZP-er succesvol start.

Wat zet je in je Accountant nieuwsbrief?

Leuk natuurlijk zo’n nieuwsbrief … maar het moet jou wel resultaten opleveren. Meer adviesaanvragen, meer betalende klanten en meer omzet. Het is dus belangrijk dat je dit slim aanpakt. Wat zet je bijvoorbeeld in je accountant nieuwsbrief die je maandelijks of twee-wekelijks verstuurt?

 • Vermeld fiscale voordelen voor (startende) ondernemers. Uiteraard netjes gecategoriseerd per rechtsvorm.
 • Wijs ondernemers op bedrijfsaansprakelijkheid en attendeer eventueel op passende verzekeringen.
 • Schrijf eens een interessant blogartikel in je nieuwsbrief omtrent nieuwe regels voor leaseauto’s.
 • Schrijf voor ondernemers maandelijks welke fiscale regels wijzigen of voordeel opleveren

Start met je eigen nieuwsbrief 
Ontbreekt het aan inspiratie om je eigen nieuwsbrief te maken of heb je geen idee hoe je dit snel en makkelijk aanpakt? Kijk dan snel op de speciale pagina nieuwsbrief maken en maak vervolgens een vliegende start met je nieuwsbrief.