De verwachtingen overtreffen van iedereen die bij jou aanklopt. Dat is de droom van elk evenementenbureau. Natuurlijk wil jij je klanten een fantastische middag of avond garanderen. Als je als evenementenbureau succes wilt behalen met je onderneming, dan is het belangrijk dat je met een digitale nieuwsbrief aan de slag gaat.
Een evenementen nieuwsbrief zorgt voor een aanwas van nieuwe klanten en maakt bedrijven en organisaties enthousiast om zaken met je te doen. Hoe je dat aanpakt? Wij geven je 7 praktische tips.

7 tips voor een inspirerende evenementen nieuwsbrief

1. Geef persoonlijk advies
Het schrijven van een nieuwsbrief is een perfecte manier om je doelgroep te informeren en adviseren. Vertel iets over de diensten van jouw evenementenbureau en leg uit op welke manier jij je doelgroep ontzorgt.

2. Een betaalbaar teamuitje
Bedrijven die bij jou aankloppen voor het organiseren van een uitje, doen dit veelal voor de gehele organisatie of afdeling. Een ontspannen teamuitje zorgt ervoor dat collega’s elkaar beter leren kennen. Dit zorgt voor betere verhoudingen op de werkvloer. Een prima invalshoek om toe te lichten in je nieuwsbrief!

3. Professionele artiesten inhuren
Wat is een bedrijfsevenement zonder muziek? Het inhuren van een bepaalde artiest of band zorgt voor een perfecte muzikale omlijsting. Probeer de muziekkeuze af te stemmen op de doelgroep waar jij je met je evenementenbureau op richt.

4. Verzorgen van de catering
Bij het organiseren van een evenement speelt de catering een belangrijke rol. Het is vaak een reden waarom bedrijven ervoor kiezen een evenementenbureau in te schakelen. Vertel in je nieuwsbrief iets over het aanbod van eten & drinken of stel een speciale lunch beschikbaar.

Kijk eens naar deze tips

5. Quad rijden of deelnemen aan een escaperoom
Wil jij je doelgroep over de streep trekken om met jou zaken te doen? Inspireer in je nieuwsbrief en vertel wat er zo leuk is aan quad rijden of deelnemen aan een escaperoom. Het is een informele en ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen.

6. Vaartocht langs verrassende locaties
Bij mooi weer is er niets fijners dan op het water te zijn. Een vaartocht langs verrassende locaties is een ontspannen evenement en wordt door veel mensen gewaardeerd. Vertel in je nieuwsbrief iets over een vaartocht over de Rijn of Maas en vertel daar ook bij dat jij de lunch of het diner compleet verzorgt.

7. Toon foto’s van eerdere uitjes
Lezers net dat ene zetje geven dat ze nodig hebben om gebruik te maken van jouw diensten? Voorzie je nieuwsbrief van afbeeldingen en foto’s zodat ze een indruk krijgen van de mogelijkheden. Plaats foto’s uiteraard alleen met toestemming.

Schrijf een evenementen nieuwsbrief

Enthousiast over bovenstaande tips? Start vandaag, ga direct aan de slag en je eigen evenementen nieuwsbrief maken.