Pasen komt er weer aan en dit betekent voor jou als ondernemer volop gelegenheid om je doelgroep te informeren over interessante paasproducten- of diensten en aanbiedingen. Hoe kun je dit nu beter aanpakken dan door het schrijven van een Pasen nieuwsbrief?

Het is een slimme manier van e-mailmarketing om producten en diensten gerelateerd aan Pasen eens ‘in the picture’ te zetten. Hoe schrijf je een succesvolle nieuwsbrief voor Pasen? Wat is daarvoor nodig en hoe pak je dat slim aan?

Schrijf een nieuwsbrief die past bij de branche of doelgroep

Het is belangrijk dat jij je Pasen nieuwsbrief zoveel mogelijk afstemt op producten en diensten die iets met Pasen te maken hebben. Het is leuk om aanbiedingen te verwerken in producten die gerelateerd zijn aan Pasen.

Ben je als ondernemer actief in de modewereld? Kleding met een bloemetjespatroon kun je tijdens Pasen uitstekend met korting verkopen en dit duidelijk vermelden in je nieuwsbrief.

Als bakker of kaashandel kun je bijvoorbeeld met verpakte eieren of een originele paasmand aan de slag. Leuk om bijvoorbeeld iemand cadeau te doen met Pasen. Ben je werkzaam binnen de interieurbranche? Wat dacht je van voordelige paasdecoratie cadeau geven bij de aankoop van een bepaald meubelstuk?

Verwerk verrassingen en kortingscodes in je nieuwsbrief

Verrassingen en kortingscodes doen het altijd goed bij het schrijven en versturen van een nieuwsbrief. Verwerk eens een verrassing in de nieuwsbrief. Geef bijvoorbeeld een gratis product weg als mensen gebruikmaken van jouw aanbieding voor Pasen.

Mensen zijn met Pasen altijd op zoek naar leuke verrassingen. Ga er creatief mee aan de slag!

Een andere slimme methode is om een kortingscode mee te sturen in je nieuwsbrief. Daarmee prikkel je je doelgroep om in actie te komen en een bezoek te brengen aan je webshop of winkel. Vergeet uiteraard niet om de nodige linkjes te vermelden in je nieuwsbrief.

Voorzie je nieuwsbrief van leuke tips en uitjes met Pasen

Mensen lezen een nieuwsbrief niet alleen voor de aanbiedingen. Ze willen ook geïnspireerd worden met Pasen. Voorzie je nieuwsbrief daarom van tips of attendeer je doelgroep op leuke uitjes in de omgeving.

Werk je in de detailhandel? Verwerk eens een leuk recept voor Pasen in je nieuwsbrief. Ben je werkzaam binnen een spa hotel of een sauna? Bied een leuk arrangement aan met Pasen door een gratis massage weg te geven. Daarmee creëer je een band met je gasten en wordt de mogelijkheid groter dat ze ook een volgende keer opnieuw bij je terugkeren.

Creëer een overtuigende Pasen nieuwsbrief

Wil jij als ondernemer ook een succesvolle Pasen nieuwsbrief maken?

Op eenvoudige wijze schrijf en verstuur je een digitale nieuwsbrief aan je doelgroep. Uiteraard op professionele wijze zonder dat het jou teveel tijd kost. Ga een fantastisch Pasen tegemoet dankzij het creëren en verspreiden van een krachtige digitale nieuwsbrief.