Nieuwsbrieven worden door allerlei bedrijven in veel verschillende branches gemaakt. Informatieve nieuwsbrieven worden vaak gebruikt door bedrijven die een dienst verlenen. Nieuwsbrieven die worden verstuurd door bedrijven, waarbij een product wordt verkocht, zijn vaak gericht op het online kopen daarvan. Denk bijvoorbeeld aan online sportwinkels, zij houden je graag op de hoogte zodra er nieuwe wandelschoenen, outdoorschoenen of sandalen op hun webshops staan.

 

Webshop Wandel-Geest is daar een goed voorbeeld van. Deze gespecialiseerde wandel webshop stuurt 1x in de twee weken een nieuwsbrief die gaat over wandelschoenen, wandelkleding of nordic walking stokken. Dit zijn de drie productgroepen waar de meeste wandelaars in geïnteresseerd zijn. Doordat Wandel-Geest haar klanten goed op de hoogte houdt, worden er vaak door middel van nieuwsbrieven wandelschoenen online gekocht.

 

Het online kopen van wandelschoenen is tegenwoordig erg eenvoudig. De maten worden duidelijk aangegeven met een maattabel, waardoor gemakkelijk de juiste maat bepaald kan worden. Als achteraf toch blijkt dat de schoenen niet passen, dan is het vaak geen probleem om de schoenen te ruilen of te retourneren. Wij raden Wandel-Geest aan omdat ze de absolute specialist zijn op het gebied van wandelen en outdoor. Bovendien verzenden ze gratis vanaf 50 euro wat een groot voordeel is.