Het Nieuwsbriefsysteem van Masterwebber is een van de betere nederlandstalige nieuwsbrief programma’s.

Met dit pakket kunt zonder al te veel fratsen snel en eenvoudig een nieuwsbrief maken die volledig

Met dit Nieuwsbriefsysteem dat ook Nederlandstalig is kunt u echt makkelijk nieuwsbrieven maken die er ook zeer professioneel uitzien en deze per email versturen. Het uiterst simpele knippen-plakken aanmeldformulier heeft binnen enkele ogenblikken op uw eigen website geplaatst. Nadat u uw nieuwsbrief heeft verzonden, kunt u direct beginnen met het analyseren van de resultaten. Dit krachtige nieuwsbrief programma neemt u veel werk uit handen en is uiterst geschikt voor MKB ondernemers en zelfstandige ondernemers.

De hoofdfuncties in een notendop:

  • Verzendlijsten
  • Aanmeldformulieren
  • Nieuwsbrieven
  • Rapportages

Gratis uitproberen


Verzendlijsten

verzendlijsten-300x160

Het bijhouden van de verzendlijsten gaat zeer eenvoudig en is volledig geautomatiseerd. Binnen het programma kunt u uw abonnees makkelijk beheren, maar eigenlijk hoeft u dit niet te doen, want alles gaat volledig automatisch als u een aanmeldformulier op uw website heeft geplaatst.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken of uw nieuwsbrief systeem voldoet aan de wetgeving. Abonnees kunnen zich namelijk heel eenvoudig zelf aanmelden en afmelden. Voordat iemand daadwerkelijk abonnee wordt, dient men het abonnement te bevestigen. Hierdoor voorkomt u vervelende discussies.


Aanmeldformulieren

aanmeldformulieren-300x160

In 3 stappen kunt u heel eenvoudig een aanmeldformulier maken voor op uw website. Deze kunt u heel eenvoudig aanpassen naar u huisstijl.
Behalve het aanmeldformulier kunt u een eigen bedank pagina opgeven en een op maat gemaakte bevestigingsmail maken. U kunt zelf bepalen aan welke e-maillijst u het aanmeldformulier koppelt.


Nieuwsbrieven

nieuwsbrieven-300x160

Het maken van de nieuwsbrief zelf is zo makkelijk mogelijk gemaakt.  Wanneer u gebruik maakt van een template ziet elke nieuwsbrief er qua huisstijl bij elke zending hetzelfde uit.  Met de ingebouwde tekstverwerker zorgt u er zelf voor dat de nieuwsbrief er netjes uit komt te zien. Het is ook mogelijk om uw abonnees persoonlijk aan te spreken door hun naam te verwerken in de nieuwsbrief.


Rapportages

rapportages-300x160

Uw nieuwsbrief wordt vele malen effectiever als u de effecten kunt meten. Dat is met nieuwsbrief systeem geen enkel probleem! Met de uitgebreide rapportage kunt u bijvoorbeeld analyseren waar uw abonnees vandaan komen of hoe vaak men geklikt heeft op uw links. Ook het aantal uitschrijvingen na een verzonden nieuwsbrief kunt u direct meten.

Hierdoor wordt uw nieuwsbrief bij elke zending weer een stuk beter en haalt u het beste uit uw e-mail marketing inspanningen.


Bezoek de website

Ervaringen van enkele klanten

review-bosland

review-dupont

Conclusie

Naar onze mening is dit een nieuwsbrief systeem die de moeite van het proberen waard is. Het pakket bevat alles wat het zou moeten hebben om op eenvoudige wijze nieuwsbrieven te versturen. Het opzetten van een nieuwsbrief is heel eenvoudig zonder al te veel toeters en bellen.
Het systeem is heel intuïtief en men heeft duidelijk goed nagedacht over het gebruikersgemak. Een echte aanrader dus.